Östberg AB utnämner Neovent Sp z.o.o. Spółka Komandytowa som exklusiv distributör av våra produkter på den polska marknaden.

Neovent Sp z.o.o. Spółka Komandytowa är ett företag inom Iglotech Group. Produkterna kommer att distribueras till Iglotech distributionsföretag och även till andra polska distributörer och kunder.

Iglotech Group, med huvudkontor i Kwidzyn, har framgångsrikt verkat på den polska HVAC-marknaden i 25 år och erbjuder full service lösningar inom segmenten Luftkonditionering, Ventilation och Kylning.

Iglotech har varit distributör av Östberg Fans och Air Handling Units på den polska marknaden sedan 2014 – och exklusivitetsavtalet med Neovent är ett naturligt steg för att ytterligare öka fokus och servicenivå i Polen.

”Hög servicenivå och närhet till kunderna är av största vikt. Med 13 lagerhållande filialer och full service funktioner för hela vårt sortiment, är Neovent Sp z.o.o. Spółka Komandytowa den perfekta partnern på den polska marknaden för oss ”, säger Peter Jakobsson, koncernchef för Östberg Group.

www.ostberg.com

www.iglotech.com.pl

Peter Jakobsson, CEO Östberg Group AB och Jarosław Józefowicz, Marknadschef Iglotech Sp Z.o.o skakar hand efter signering av exklusivitetsavtalet