Östberg Group AB tillkännager samarbete mellan ÖSTBERG VENTILATION Co.Ltd, Kina och BOPURE.

Östberg, tillverkare av avancerade luftbehandlingsprodukter i Kina, förutser en bra framtid för sitt HERU® sortiment på den kinesiska marknaden.
Detta stöds av ökad medvetenhet bland kinesiska kunder, hur viktigt ett hälsosamt inomhusklimat är för bättre livskvalitet.

Östberg är övertygade om att Ostberg HERU® produktfamiljen kommer att bli ett ledande varumärke på den kinesiska marknaden och även leda väg till högre ventilationsstandarder. Samarbetet mellan Östberg och BOPURE kommer att öka servicen till distributörer, samt öka medvetenheten om varumärket Östberg HERU® på den kinesiska marknaden.

”BOPURE, som drivs av BLUEPURE är ett starkt och välkänt varumärke på den kinesiska marknaden med omfattande försäljnings och distributionskanaler över hela Kina. Hög servicenivå och förmågan att hålla sig nära kunderna är av största vikt. BOPURE, med lagerhållande filialer och full-service funktioner för hela vårt HERU® sortiment är en perfekt partner för oss på den kinesiska marknaden” säger Peter Jakobsson, VD Östberg Group.

Peter Jakobsson, CEO Östberg Group, Guo Gongbing, General Manager BluePure, Peter Klyver, VD Östberg Kina