Östberg står inför en spännande framtida utveckling och söker därför en Affärsdriven Exportsäljare

Som Exportsäljare kommer du ansvara för affärsutvecklingen i utvalda delar av Europa där du arbetar framförallt tillsammans med oberoende distributörer och agenter.
Du kommer arbeta proaktivt och systematiskt med olika försäljningsinriktade metoder där du utvecklar samarbetet med nya och befintliga kunder. I din roll kommer cirka 50% av tiden innebära resor till kunder, kundevent och fackmässor samt tillsammans med kunder bearbeta marknaderna.

För att lyckas i denna tjänst har du en utbildning teknisk utbildning inom ventilation och/eller erfarenhet från ventilationsmarknaden. Du har utbildning och/eller erfarenhet av försäljning till distributörer och/eller B2B av tekniska produkter. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och det är meriterande om du behärskar ytterligare ett europeiskt språk.
Du skall ha förståelse för hur man skapar en lönsamaffär. Du är naturligt relationsbyggande, systematisk, uthållig, förtroendegivande och har en kommunikativ personlighet som lever upp till givna utfästelser. Du är tekniskt kunnig, nyfiken och har en innovativ ådra som bidrar till att ”plocka upp” trender och kundönskemål. Du har även ett starkt driv att uppnå ett positivt resultat.

Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla ett Östberg med stora möjligheter i framtiden. Välkommen med din ansökan till hr@ostberg.com. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Daniels, Sales Manager Export 0226 – 860 25. Frågor om din ansökan besvaras av Ann-Christine Perers, HR-chef 0226 – 860 47. Vi tar hand om och utvärderar ansökningarna kontinuerligt.