Östberg växer stadigt och satsar vidare i Avesta, för att kunna ge våra kunder den bästa servicen söker vi nu en till medarbetare till vårat team Teknisk Kundsupport.

På Teknisk Support arbetar vi med bolagets eftermarknad som är en betydande del av hur Östberg uppfattas av våra kunder och användare. Vi arbetar med att ge stöd och problemlösning vid bland annat installation, felsökning samt allmän service och reklamationer. För att stärka kundrelationerna och vårda vårat fina varumärke arbetar vi hela tiden kundfokuserat, främst via telefon. Kvalitet är vår ledstjärna och vi arbetar hela tiden med vår process för att vidareutveckla arbetssätt, metoder och kundrelationer.

I den här rekryteringen samarbetar Östberg med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström, tel 0243 – 22 66 51, peter.bostrom@lundinbostrom.se Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se

Sista ansökningsdag är 2020-04-06, Intervjuer kommer ske löpande.